Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na „jedubabu“ Ester Consteinovou, brutální tchyni pana Kohna (Josef Laufer) v trilogii Kameňák? Celý národ si ji zamiloval, protože svému zeťovi dělala ze života peklo na zemi. Herečka Eva Tauchenová (†79) sice zesnula již v roce 2008, ale přesto se včera konal pohřeb, při němž sice pohřbívali údajně právě ji, ale šlo o podvod, neboť ji zcela logicky nahradila falešná mrtvola!

V pátek totiž začalo natáčení čtvrtého dílu divácky úspěšné trilogie Kameňák. Jedna ze zápletek je jednoduchá. „Tchyně si dala do závěti podmínku, že musí být pohřbena v rakvi do země, zatímco Kohn ji nechal spálit. Jenže tak by se nedostal k jejím penězům, takže uspořádá pohřeb s falešnou mrtvolou. Jde o závěr filmu, ale my ho točili při první klapce,“ prozradil Super.cz producent snímku Pavel Pásek, který se ke Kameňáku vrací po deseti letech s koproducentem Jiřím Pomejem (†54). Na filmu mimochodem spolupracují i producenti další úspěšné komedie Babovřesky, jejíž druhý díl se také začal točit během pátku.

Ve filmu opět nebude chybět Václav Vydra, který se z náčelníka policie vypracoval do vedení městečka Kameňákov, Hana Čížková coby dcera tchyně Consteinové a manželka Kohna, přibyly ale i nové tváře. Zdeněk Srstka hraje faráře, roli tajemníka starosty si užívá Bob Klepl, Václav Upír Krejčí zase ztvárňuje majitele pohřební služby. Diváci se mohou těšit na vtipné hlášky místního policajta Martina Dejdara s ženuškou Alicí Bendovou, kteří budou s Vydrou a Kleplem největšími tahouny nového dílu. Nechybí ani slovenská sexbomba Lucia Molnárová nebo státní notář Milan Pitkin.

„Zatímco předchozí díly Kameňáku byly hlavně o hláškách kolem sexu, čtyřka bude hodně o hulení trávy. Myslím, že i mladí si přijdou na své. Jsem přesvědčený, že máme tak fantastický scénář, že překonáme druhý i třetí díl Kameňáku,“ doufá Pásek. Premiéra snímku bude už na konci října.

Související témata:
Začátek

Reklama

Další články

Načítám