Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na tyto snímky mrazí. Roztomilý obličejík herečky Terezy Voříškové (34) je plný šrámů, modřin a oděrek. Stala se snad mladá populární herečka obětí dopravní nehody? Nebo dokonce domácího násilí?

Naštěstí ani jedna z těchto katastrofických verzí není skutečná. Herečka byla zohyzděna záměrně filmovými maskéry v rámci působení v americkém seriálu Missing, neboli Pohřešovaný. Zde se česká kráska zhostila role Ukrajinky Oksany.

Nový seriál, který na konci měsíce června začne vysílat televize Prima, je prostě tak strašně akční, že to odnesla půvabná tvář pohledné herečky.

„Hraju tam holku zhruba mého věku, která je z Evropy, mluví s přízvukem a neví se, jestli je hodná nebo zlá,“ říká Voříšková.

Zajímavé je, že Voříšková ve finále dabovala sama sebe do češtiny, protože seriál natáčela americká produkce a herci logicky mluvili anglicky. V americkém akčním seriálu, jehož většina děje se odehrává v Praze, hrají kromě Voříškové také čeští herci Karel Roden a Miroslav Šimůnek.

Související témata:
Pohřešování

Reklama

Další články

Načítám