Hlavní obsah
Článek

Každý jako malý snil o svém budoucím povolání. Své sny z dětství si na vlastní kůži mohli vyzkoušet zbylí tři finalisté SuperStar, kteří se svěřili štábu, a to neměli dělat. Sabina, Štefan i Adam si vyzkoušeli návrat do dětství, každý ovšem ve zcela specifické roli.

Sabina toužila být jako malá holkou od kolotočů. Na chvíli se tak stala provozovatelkou autíček, kolotoče a prodávala cukrovou vatu a novou roli si prý náramně užila. Chlapci to měli složitější.

Poněkud drsnější zážitek má za sebou Adam, který se nečekaně ocitl v mundúru popeláře a po Praze vysypával popelnice. Přesto měl ale radost, že si mohl své dětské přání aspoň na chvíli vyplnit. "Dokonce jsem i vlezl do popelnice," smál se.

Nejhůř ale na tom byl Štefan, který si jako malý přál být vojákem. V pátek v pět hodin ráno ho totiž přišel vzbudit hodně naštvaný důstojník, který ho nabral do auta a odvezl na cvičiště. Tam musel Štefan dělat kliky na dlažebních kostkách, plazit se v bahnitém příkopu a učit se zacházet se zbraní. Vy se teď s námi můžete podívat, jak to všem zúčastněným slušelo.

Reklama

Další články

Načítám