Hlavní obsah
Článek

Třináctiletá Valentýna, dcera herečky Sabiny Laurinové (51) a zpěváka Pepy Vojtka (58), zdědila umělecké vlohy po svých rodičích. I když už si dokonce zahrála ve videoklipu pro dívčí kapelu 5 Angels, herectví ani zpěv to není.

"Mě rodiče nikdy nikam netlačili a jsem rád. Je hloupé chtít po dítěti ze základní školy, aby si určilo práci na celý život. Já se pro muziku rozhodl až ve dvaceti a dělám ji do teď, protože mě baví. Valentýnka začala studovat tanec na konzervatoři a přejde na baletní školy do centra. Sám jsem zvědavý, jestli u toho vydrží," svěřil Super.cz Vojtek, jehož poslední dvě ženy jsou tanečnice.

S Libuškou má téměř šestiletého Matyáše, který se vrhnul na fotbal, s Jovankou osmiměsíčního Adámka, který se začíná stavět v ohrádce a zkoušet první krůčky. A jak děti zvládá, když je tak pracovně vytížený? Má před sebou poslední koncert ze šňůry s kapelou Kabát a za sebou premiéru muzikálu Casanova, kde hraje titulní roli.

"No, nezkouší se celý den, musí se to nějak vyčlenit. Když jsem na šňůře, tak dětem volám. Je to moje práce, vydělávám tím peníze, a pak zase můžou jet na dovolenou anebo si nakoupit, co chtějí," soudí Pepa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám