Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) si v novém muzikálu Casanova nezahrál titulního hrdinu, ale hraběte Valdštejna, jenž pověstného svůdníka a dobrodruha na sklonku života zaměstnal jako knihovníka na svém zámku Duchcov.

A to i proto, že si chtěl poslechnout všechny historky z jeho bohatého milostného života. Casanova měl údajně v posteli přes tisíc žen, ve skutečnosti to ale prý bylo pouze 132. "Já, na rozdíl od své postavy, nemusím Casanovovi jeho počty závidět. Těch 132 jsem měl už v pětadvaceti," překvapil nás Marian. I když jsme ho vždy měli za proutníka, tohle je docela dost.

Poté, co oslavil čtyřicítku, ale už tak bujný není. "Prožívám takovou sinusoidu, která je teď zrovna spíš dole. Za holkami neběhám, nelovím je. Jsem spíš jako ta mořská potvora, která si v klidu vyčkává na kořist, a když se přiblíží, tak ji lapí," popsal nám Marian svoji strategii.

"Závidím Filipovi Renčovi jeho energii, že i ve svých letech dokáže holky tak skvěle balit," svěřil nám o režisérovi představení, který je krátce po rozchodu, což přiznal Super.cz jako prvnímu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám