Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Eva Herzigová (51) se během měsíce opět vrátila do Prahy. Minule otevírala obchod s módou pro horních deset tisíc, tentokrát se vypravila do české metropole kvůli charitě. Byla hvězdou módní přehlídky Fashion for Kids, kterou pořádala její kamarádka Tereza Maxová (52).

"Kamarádíme se už od začátku, co jsme začaly s modelingem a když jde o charitu a mám volno, nikdy ji neodmítnu," řekla Super.cz Herzigová. Podle našich informací by měla Eva příští rok v Čechách natáčet hlavní roli ve filmu podle románu Báry Nesvadbové (49) Pohádkář. O tom ale velmi mlžila a byla evidentně zaskočená podrobnostmi - včetně počtu natáčecích dnů. "Já ten román nečetla," krčila rameny.

Eva dorazila na tiskovou konferenci k přehlídce jako úplně obyčejná žena. Nenamáhala se ani s make-upem. Přesto ale vypadala úchvatně. Jako by se od dob, kdy okouzlila celý svět jako tvář, a hlavně tělo podprsenky Wonderbra, vůbec nezměnila.

Reklama

Další články

Načítám