Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jistý bulvární týdeník přišel s informací, že se Zuza Belohorcová (48) s manželem a dcerou vrátila ze svého druhého domova na Miami zpátky do Čech. Super.cz ví ale vždy víc, a tak vás můžeme informovat o skutečném stavu věci.

Do Čech se vrátil pouze manžel krásné Slovenky Vlasta Hájek a dámská část rodiny zůstala prozatím na slunné Floridě. „Prý se u nás píše, že jsem už delší dobu v Praze a nevycházím z domu, to mě pobavilo," rozesmála se na začátku našeho rozhovoru Zuza. „Věděli jsme, že to se Salminkou budeme muset vydržet tři týdny bez tatínka. Počítáme každý den a už brzy přijedeme na léto domů," říká Belohorcová, která se vrátí do Prahy až koncem tohoto týdne a zdrží se zde dva měsíce.

„Hned po příletu se chystáme za mou početnou rodinkou na Slovensko. Moje sestra na začátku roku porodila krásnou holčičku, na kterou se obzvlášť těším. Čekají nás tedy i křtiny. Potom se vydáme navštívit manželovy rodiče do Frýdku-Místku," prozrazuje své plány sexy blondýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám