Hlavní obsah
Článek

Modelka a známá rebelka Agáta Prachařová (38) si dnes už podruhé slíbila manželskou věrnost s Jakubem Prachařem (40).

Po utajené a nečekané svatbě v Mariánských Lázních, o které nevěděla ani rodina, si dnes Prachařovi řekli “Ano“ v kostele ve středočeských Úněticích. Nevěstu přivedl k oltáři její tatínek Jiří Hanych.

Na ostře sledované svatbě tentokrát nechyběla ani početná rodina obou novomanželů a nejbližší přátelé. Matky novomanželů Dana Batulková a Veronika Žilková (62) se nečekaně sladily do bílé barvy. Žilková zářila v bílém kostýmku s halenkou a kabelkou lososové barvy, Batulková v bílých šatičkách s červeným přehozem. Žilková si také jako správná babička vzala na starost syna Agáty Kryšpína.

Na veselku dorazila i Linda Rybová s dětmi a manželem Davidem Prachařem, který kvůli ní opustil Danu Batulkovou, jež ji od té doby nemůže vystát. Na poslední chvíli do kostela přijeli také manželé Gottovi. Ti měli Agátě s Jakubem svědčit na exotických Maledivách, kde se měla původně konat první svatba. Ivana si pro slavnostní příležitost oblékla černé šaty s hvězdičkami.

Za svědka šel Prachařovi stejně jako u první svatby jeho kolega a kamarád z kapely Nightwork Franta Soukup. Původně to přitom vypadalo, že svědčit půjde Ondřej Brzobohatý, který s Jakubem odjížděl do kostela ve stejném voze.

Samotná Agáta byla před obřadem nervózní, odmítla poskytovat rozhovory, a dokonce nešetřila neslušnými gesty, kterými častovala přítomné novináře. Jako protřelá mediální hvězda přitom musela čekat obrovský zájem novinářů. Místo toho se chovala jako namyšlená zahraniční primadona a i taková Paris Hilton by možná byla příjemnější.

Reklama

Další články

Načítám