Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od doby, kdy se přiznala, že trpěla anorexií, tvrdí Eliška Bučková (34), že přibírá. Prý má nahoře čtyři kila. Byli jsme zvědaví, jak teď její tělo vypadá, takže jsme samozřejmě vyslali fotografa na přehlídku, kde měla spolu s ostatními modelkami Eliška předvádět plavky.

V těch je, na rozdíl od normálního oblečení, vidět každý špíček a kila navíc by neměla žádnému oku uniknout. Když ale Eliška vyšla na molo v podobě červeného koberce v pasáži Černá růže, žádné velké zaoblenosti jsme si nevšimli.

Modelka má pořád ultraštíhlou postavu a vidět jí jsou jak kyčle, tak klíční kosti. No, je celkem vysoká, takže se možná kila rozložila tak, že zatím moc znát nejsou. A i stres poté, co se její přítel Jakub Malina společensky unaven svalil před kamerou Super.cz v Londýně, jí asi také kila nepřidal, spíš naopak.

Každopádně byla mezi ostatními modelkami, k nimž patřila například Táňa Makarenko (34) nebo Česká Miss Earth Tereza Fajksová (34), Eliška s přehledem stále nejhubenější.

Reklama

Další články

Načítám