Hlavní obsah
Článek

Před pěti lety se stala nejstarší modelkou, která kdy pózovala pro legendární kalendář Pirelli. To jí bylo 72 let a něco. A Sophia Loren (89) i ve věku osmasedmdesáti let dokáže zastínit mnohé mladší krásky, po jejichž boku se objevila na nedávné akci v Rio de Janeiru.

Italská herečka, která je považována za sexsymbol 60. let, vypadala v šatech, které zářily jako perly, naprosto ohromně. Ovšem nejen díky odvážnému dekoltu. Hnědé vlasy sahající po ramena měla romanticky zvlněné a jako doplňky zvolila diamantové náušnice, náhrdelník a brýle s tónovanými skly.

Slavná držitelka Oscara byla jednou z pěti hereček, které se objevily v 33. vydání kalendáře v roce 2007. Společně s ní pro něj pózovaly Penélope Cruz, Hilary Swank, Naomi Watts a Lou Doillon. „Užila jsem si hodně legrace - jako malá holka,“ prohlásila tehdy Loren.

Je až neuvěřitelné, jak skvěle herecká diva na svůj věk vypadá. Recept na krásu však už jednou prozradila, jeho účinnost ovšem není zaručená. „Za všechno, co vidíte, vděčím špagetám,“ tvrdí Sophia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám