Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá vicemiss Lili Sarah Fischerová poprvé ukázala svého manžela Adama. Brali se začátkem loňského roku v lese a Lili svatbu dlouho tajila. Soukromí si chce chránit. Nyní konečně se svým mužem vyrazila na veřejnou akci. Přišla podpořit charitativní vánoční bazar Báry Nesvadbové, se kterým i pomáhala. Snažila se od svých kamarádek získat jejich značkové luxusní hadříky.

Lili si manžela vzala po pouhých čtyřech měsících známosti. Dohromady se dali na herecké škole, kterou oba studovali. "O ruku mě Adam požádal už po třiceti dnech! Je úžasný a vážím si ho. Jsem s ním šťastná," prozradila Lili. "Přišel člověk, se kterým jsme k sobě chtěli tolik patřit, že svatba přišla naprosto přirozeně, i když jsme se tehdy znali čtyři měsíce," upřesnila krásná Lili, která se modelingu nyní již prakticky nevěnuje. Prioritou jsou pro ni tanec a herectví.

S manželem nyní také budou spolu poprvé hrát v divadle. "Režisérem je David Šiktanc, který teď ukončil DAMU. Pro nás by to měla být zkouška, jestli se v herectví uchytíme, nebo ne," dodala Lili.

Vedle ní přišli podpořit charitativní bazar také Míša Štoudková, Nikol Moravcová nebo Vladimír Franz s Idou Saudkovou. Pro ústav Zahrada, který se stará o mentálně handicapované, se Báře Nesvadbové podařilo vybrat 480 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám