Hlavní obsah
Článek

Nejlépe placené modelce světa Gisele Bündchen (30) a hvězdě amerického fotbalu Tomu Bradymu (33) na sebe zřejmě nezbývá tolik času, kolik by si oba přáli. Když už má tato atraktivní milenecká dvojice celý den pro sebe, užívá si ho relaxováním u vody. Právě v těchto dnech se oba vydali za odpočinkem do Mexika. Gisele se beze studu předvedla v miniaturních hnědých bikinách. Její vypracovaná postava v nich vynikla dokonale.

Třicetiletá Brazilka Gisele chytala bronz v mexickém Los Cabos. Aby na jejím těle bylo co nejméně neopálených míst, oblékla si vskutku titěrné bikinky. Hlavu před úpalem si pak chránila béžovým slamákem a oči před ostrým sluncem slušivými brýlemi.

Aby však letos obhájila titul nejlépe placené modelky světa, musí se neustále otáčet. Kromě několika focení se minulý týden zúčastnila spolu s Halle Berry a Katie Holmesovou v losangeleském Century City i slavnostního otevření fotografické výstavy. Začátkem měsíce modelka zahájila prodej své kolekce spodního prádla pro brazilskou společnost Hope. Dřívější partnerka Leonarda DiCapria se tak nejspíš po letité spolupráci s firmou Vitoria’s Secret sama zhlédla v tomto odvětví a začala v něm podnikat.

Reklama

Další články

Načítám