Hlavní obsah
Článek

Modelka a známá provokatérka Agáta Prachařová (38) se dnes v pravé poledne podruhé stane vdanou paní. Po přísně tajné, spontánní svatbě v Mariánských Lázních, o které nevěděla ani rodina novomanželů, chystá Agáta, jejíž rodina patří mezi věřící, obřad přímo v kostele.

Manželskou věrnost si Agáta s Jakubem podruhé slíbí v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Úněticích, kde už modelka nechala pokřtít svého syna Kryšpína.

A jak už to tak bývá, svatbu už od začátku provázejí první komplikace. Takový humbuk totiž malý kostelík v Úněticích hodně dlouho nezažil. Vchod do kostela je střežen přísnou ochrankou, která dovnitř nepustí žádného nezvaného fotografa.

„Nechceme, aby se fotky z kostela dostaly do médií, mohlo by to pak nalákat zloděje,“ řekl Super.cz zdroj z místní fary. Na námitku, že Agáta určitě svatební fotky beztak zveřejní, odvětil neúprosně: „Tak to si to pak s Agátou vyřídíme a celou záležitost budeme určitě řešit.“

Na svatbě nebude kromě početné rodiny obou novomanželů chybět celá řada hostů, ale překvapivě na ni má zákaz vstupu Prachařův kolega z kapely Nightwork Vojta Dyk.

Ten je s Prachařem "na kordy" kvůli tomu, že měl prozradit novinářům datum dnešní svatby, kterou chtěla Agáta původně opět utajit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám