Hlavní obsah
Článek

Čerstvě rozvedený hudební skladatel, herec, moderátor a hudebník Ondřej Brzobohatý (30), který prý už několik týdnů randí s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou (36), v poslední době možná zažívá pocity velkého štěstí. Po smrti svého otce, herce Radoslava Brzobohatého (†79), který zemřel v září loňského roku, to tak ale pochopitelně nebylo. Ondřej teď navíc promluvil o jednom z démonů, který ho obdobím po odchodu jednoho z jeho nejbližších doprovázel.

Sympatický Ondřej uvedl, že největší bolestí si prošel asi dva měsíce po otcově úmrtí. „Vyvrcholilo to v listopadu, kdy jsem moderoval Slavíka - tehdy to bylo psychicky náročnější, všechno mi připadalo marné,“ popisuje Ondřejova slova deník Aha!

Odchod otce jej poznamenal natolik, až se u něj projevily deprese. „Upřímně řečeno, bylo to období náročné i proto, že jsem zbytečně moc pil. Docela dobře mi začalo být až o Vánocích, ale konec to ještě nebyl - až do konce března jsem pak byl permanentně nachcípaný. Organismus se asi potřeboval pročistit a tohle byl poslední kartáč. Až od března začíná být všechno zase dobré,“ uzavřel Brzobohatý.

Reklama

Další články

Načítám