Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak mu další vztah nevyšel. Režisér Filip Renč (58) buď nemá štěstí na ženy, anebo se s ním nedá žít. Žen vystřídal spousty, z těch známějších to byly naposledy tanečnice Kristina Kloubková a zpěvačka Šárka Vaňková. Ani s jednou to nedopadlo. Ale poslední tři roky to vypadalo, že konečně zakotvil.

Produkční z České televize Kristýnu Nerudovou si nemohl vynachválit. Ještě na začátku května pro jeden internetový magazín mluvil o tom, že není proti plánování veselky a dětí. Ale to nejspíš bylo jen nesplnitelným snem.

Na premiéře muzikálu Casanova se měl Filip hodně k blonďaté choreografce Petře, což nás trochu zaskočilo. "Jsem nadšený z premiéry, z publika, z toho, že se vše povedlo. Objímám a líbám muže i ženy," řekl Super.cz.

Když jsme se ale zeptali, jak je to s jeho vztahem, zvážněl. "Už spolu nejsme," prozradil nám jako prvním. Nový vztah prý nehledá a holky, které mu budou, jako opět volnému muži, házet kamínky na okno, prý nemají šanci. "Jsem spokojený, nikoho nehledám, mám před sebou dva filmy a práce mě naplňuje," uzavřel.

"Kristina musela mít svatozář, když s ním vydržela skoro tři roky. On je skvělý režisér i kamarád, ale jako partner už tak parádní není. Utekla mu jako ty předchozí a nikdo se tomu moc nediví," svěřil zdroj z Divadla Broadway, kde Filip Renč Casanovu režíroval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám