Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak by se vám líbil malý, kvalitní a současně i levný přístroj, se kterým snadno uděláte naprosto úžasné snímky? Dnešní značkové kompaktní fotoaparáty Sony vyvíjené japonskými experty jsou nabité nejlepšími technologiemi v miniaturních tělech a s váhou jen lehce nad 100 gramů. Představíme vám tři modely, které nabízí maximum za minimální cenu. Nyní navíc všechny v eshopu Aaron s dopravou zdarma!

Lehoučký kompakt se snadným ovládáním

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prvním na řadě je neskutečně lehký, tenký a kompaktní Sony DSC-W610. Nabízí vynikající kvalitu obrazu, živé barvy a velmi snadnou obsluhu, kterou zvládne i začátečník. Je vybaven kvalitním objektivem značky Carl Zeiss a zvládá fotky v rozlišení 14,1 Mpx při využití 4x optického zoomu. Opravdovou vychytávkou je pak možnost vytvoření panoramatické fotografie pouhým otáčivým pohybem z jedné strany na druhou. Získejte za opravdu neuvěřitelnou cenu foťák s velkou výbavou!

Miniaturní foťák s parádním HD videem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud potřebujete větší rozlišení a další funkce, je tu pro vás Sony DSC-W630. Se svými 16,1 Mpx a 5x optickým zoomem nikoho určitě nezklame. O fotky s ostrými detaily se za každé situace postará optická stabilizace, jež byla dříve doménou pouze nejdražších modelů. Přístroj umožňuje natáčet bezvadná videa v HD rozlišení. Navíc obsahuje 4 zábavné obrazové efekty, díky kterým můžete naplno rozvinout svoji tvořivost i bez použití počítače. To vše v malém těle a s 8GB kartou zdarma!

Designová lahůdka s desetinásobným optickým zoomem a 3D fotkami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro skutečně náročné uživatele je tu pak Sony DSC-WX100. Rozlišení 18,2 Mpx, superzoom 10x a titul nejmenšího a nejlehčího fotoaparátu ve své třídě na světě mluví za vše. Tento kousek vám budou zaručeně všichni závidět. Díky extrémně vysoké citlivosti a stabilizaci umožňuje fotit i za velmi špatných světelných podmínek. Úžasné video ve Full HD rozlišení a tvorba 3D fotek jsou samozřejmostí. Zkrátka lepší foťák za tuto cenu jen těžko najdete a opět vám k němu dáme i 8GB kartu zdarma.

Fotoaparáty Sony nezklamou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vsadíte na Sony, zaručeně neuděláte chybu. Fotoaparáty této značky jsou synonymem kvality, inovací a vynikajícího zpracování. A to nyní za ceny, které jsou dostupné prakticky každému.

Další články

Načítám