Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už ve středu se bude křtít kalendář, v němž se známá, bujná herečka odhaluje téměř na dřeň svojí ženskosti. Některé snímky z něj ovšem byly vyřazeny a my nechápeme proč. Zdály se snad organizátorovi kalendáře až příliš decentní? Poznáte, o kterou hvězdu jde?

Oba vyřazené snímky s Vicou Kerekes, o niž se jedná, jsou černobílé. Ale to je i řada dalších fotografií. Zeptali jsme se Pavla Trčky, který kalendář dával dohromady, co si o nich myslí. "První fotografie, říkám jí filmová, má skvělou atmosféru, noblesu třicátých let minulého století a černobílého filmu," začal vyprávět.

"Druhá, ta v síti, působí na první dojem pravděpodobně tvrdě. Nicméně zde můžeme postupem času objevovat ženskost, krásu Vicy, sexuální rafinovanost, a hlavně francouzský styl fotografie," doplnil.

"Obě mají velký umělecký potenciál a jsme rádi, že mohly vzniknout při focení kalendáře STOCK 2013. Pevně věřím, že je brzy uvidíme na odborných výstavách zaměřených na uměleckou fotografii," dodal. No, a konečně je to venku. Strůjce kalendáře chce umělecky laděnými snímky zapůsobit i jinde než mezi šťastnými majiteli kalendáře.

A to je další výjimka, se kterou letos organizátor přišel. Normálně neprodejný kalendář se letos bude v počtu sto limitovaných kusů prodávat, a to přes nejužívanější sociální síť, a dokonce s podpisem Vicy Kerekes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám