Hlavní obsah
Článek

Zatímco celý národ řeší, jestli Ewa Farna (30) vážně spí s finalistou SuperStar Štefanem Pčelárem (a ona sama často dává najevo, že se jí líbí), na mladou zpěvačku si dělá zálusk zpěváček z předchozí novácké soutěže Hlas Česko Slovenska David Bisek. „Líbí se mi holky s kypřejšími tvary, Ewu žeru!“ přiznal nám holohlavý chlapec, na kterého nedávno praskly problémy s psychikou. K Ewě se při nedávné návštěvě přímého přenosu tulil a dělal všechno pro to, aby se jí vetřel do přízně!

Farna si za Davidem odskočila během přestávky živého přenosu. V zákulisí tam David coby on-line porotce komentuje jednotlivá vystoupení soutěžících. „Během jejich setkání to mezi nimi jiskřilo, vyměňovali si svůdné pohledy a úsměvy nešetřili,“ tvrdil nám zdroj ze zákulisí.

A minimálně Bisek byl z Farne unešený. Na své sociální síti se dokonce pochlubil fotografiemi s Ewou. „Ewička mě přišla pozdravit během breaku a prohodili jsme pár vět, než se šlo znovu do živého vstupu, ale nic víc za tím nehledejte. Uznávám ji jako o hodně zkušenější kolegyni, ke které mám respekt, líbí se mi, jenže to je tak všechno,“ krčí rameny David. Jen aby…

Reklama

Další články

Načítám