Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) to má opět za pár. Už zakrátko dojde k zásadnímu okamžiku, kdy známá česká skandalistka řekne Jakubovi Prachařovi (40) podruhé 'ano', a tentokrát před rodinou a Bohem.

Modelku jsme nachytali ve chvíli, kdy jí její dvorní kadeřník Marty Tyl připravoval svatební účes. Její matka Veronika Žilková (62), která se i přes některé spekulace médií velkého dne své dcery zúčastní, prý odmítla, aby jí mohla zprostředkovat úpravu vlasů a líčení.

„Máma bude mít Kryšpína. Myslím, že půjdou rovnou z pískoviště a bude to takové překvapení pro všechny,“ uvedla modelka.

Vzhledem k tomu, že Agáta podlehla kritice médií a módních odborníků, tak ji dnes čeká ještě další výběr svatebních šatů. Agáta nám nechtěla konkrétně popsat své vysněné šaty pro druhou svatbu. Něco ale přece jen uvedla. „Budou to Barbie šaty, opravdu hodně Barbie,“ smála se nevěsta. Bude se tedy vdávat v růžové?

Reklama

Další články

Načítám