Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná zpěvačka Kamila Hübsch se rozhodla stvořit na poli současné pop music novinku. Blonďatá kráska se hodlá v sérii klipů stylizovat do komiksových hrdinek. Svým fanouškům dokonce nechává vybrat, jak by ji nejraději viděli.

První ze série je píseň Rozepsaná, kterou Super.cz přináší. Diváky vezme do světa listování komiksovými obrázky. Je tam všechno, co správný komiks musí mít – sexy ženské křivky, tajemné obrázky, správnou grafiku a také trochu nadsázky. Jen bubliny zatím chybí.

"Jde o jakousi sexy seznamku s hlavní postavou. Následující klipy budou samostatnými příběhy, do kterých se budou moci zapojit i fanoušci volbou svého oblíbeného příběhu. Zatím vede Twilight, takže na něm asi budeme muset začít pracovat. Pro připravovanou desku Rozepsaná bude hlavní právě toto téma, stejně jako pro koncerty, které budou po vydání desky následovat," upřesnil zpěvaččin manažer Josef Vinař.

Naživo je v nejbližší době Kmailu možné slyšet 28. prosince na koncertě v Malostranské besedě.

Reklama

Další články

Načítám