Hlavní obsah
Článek

Asi na důkaz toho, že nesmrdí, což o něm prohlásila jeho letmá známost Adéla, se expřítel Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47) – ano, skutečně je opět v Čechách – zuřivě rozlíbal před fotoaparáty a kamerami se svou novou láskou! Jeho vyvolenou je nyní blondýna Eva Feuereislová (22), která je velmi podobná Domenicově exmanažerce Lence Gabrielové. Podívejte se, jaké kulišárny spolu dvojice novinářům předváděla!

Možná je to pro někoho zvláštní, ale i Domenico Martucci má pro část ženského pokolení skutečně své kouzlo! Údajný italský šlechtic má sice podle některých nepřejícnic charisma na bodu mrazu, ale přesto mu podlehla jedna blonďatá dáma, která po jeho boku vypadá šťastně. Nějaký čas se již pohybuje mezi známými osobnostmi, až natrefila na italského poníka. „Chodíme spolu měsíc. Domenico je hrozně fajn,“ řekla Super.cz Eva, které její milý chystá brzy oslavu třiadvacátých narozenin.

„Ta je do něj evidentně zabouchnutá. U něj si nejsem jistá,“ konstatovala dívka, která celou líbací scénu pozorovala.

Dvojice se do sebe takhle veřejně zakousla na charitativní soutěži krásy Miss Face. Na představení přítelkyně veřejnosti si bývalý přítel Ivety Bartošové vzal televizní štáb, a tak se brzy můžeme těšit na exkluzivní reportáž ze života neexkluzivního muže, který sice kvůli nezájmu o svou osobu (vadilo mu, že je lidem maximálně tak pro smích) zhrzeně odjel z Česka zpátky do Itálie, nakonec se ale pokorně vrátil. A znovu chce dobýt zdejší hitparády. Tak hodně štěstí a dostatek blonďatých naivek kolem sebe!

Reklama

Další články

Načítám