Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Díky programu slev, který vymysleli v O2, teď není problém vzít si zpátky peníze, které za volání nebo internet měsíčně platíme. Jen v září a říjnu nám O2 muselo vrátit do peněženek 29 miliónů, v listopadu a prosinci to bude ještě víc. Slevy jsou štědré a O2 už nemůže couvnout. Takže mu nezbývá, než platit a platit. Využijte toho!

O2 rozdává milióny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abyste mohli slevy také čerpat, stačí být s telefonem (třeba i služebním) u O2 nebo mít od O2 internet či pevnou linku. A protože Extra výhody jsou opravdu štědré a nárok na ně mají úplně všichni zákazníci bez ohledu na výši útraty, vypadá to, že manažeři v O2 spláčou nad výdělkem. Spočítali si totiž, že jen za září a říjen je tahle legrace stála skoro 29 miliónů korun. Slevu dali více než 169 tisícům lidí, každý z nich ušetřil něco přes 170 Kč.

Jakou slevu chcete vy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celý program Extra výhod přitom běží teprve od září. Až si na ně lidé zvyknou a poví si o nich, v O2 budou muset přiznat, že se přepočítali. Jestli tedy chcete Extra výhody vyzkoušet, na nic nečekejte. Na www.o2extravyhody.cz je aktuálně na výběr z desítek slev na oblečení, jídlo, zábavu, sport nebo třeba cestování. U každé slevy si ale dejte pozor, do kdy ji můžete čerpat.

20 % na vše v Alpine Pro

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi příjemnou slevu 20 % na celý sortiment včetně zlevněného zboží můžete čerpat v prodejnách Alpine Pro. Vedle oblíbených lyžařských bund a kalhot tahle značka nabízí i nápadité street oblečení, funkční spodní prádlo, batohy, tašky a outdoorové vybavení.

... a až napadne sníh

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už teď si můžete vybírat, do kterého ze 14 českých lyžařských středisek vyrazíte vyzkoušet slevu 30 % na celodenní lyžování pro dospělého. V Herlíkovicích, na Ještědu, na Klínovci, v Deštném v Orlických horách a na řadě dalších míst se čeká jen na sněhovou nadílku.

Levnější vánoční nákupy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S Extra výhodami od O2 můžete také čerpat o 1 Kč levnější pohonné hmoty u Agipu nebo si dát zvýhodněné O2 Menu za 79 Kč u McDonald´s. Slevy v řádech desítek procent můžete uplatnit i na volně prodejné léky v lékárnách Lloyds, vybavení domácnosti Tescoma, oblečení Levi's® nebo třeba Klenoty Aurum. Slevy můžete pohodlně čerpat na webu nebo pomocí aplikace pro chytré telefony.

Další články

Načítám