Hlavní obsah
Článek

Herec a režisér Jakub Kohák spojil tyto dvě své profese a výsledkem je video, ve kterém si spolu s ním zahrály také dvě sympatické blonďaté kočky. A ty před ním odhodily stud i prádlo. Nutno ale podotknout, že podprsenky holky svlékly pro dobrou věc. Jednalo se totiž o natáčení spotu charitativní kampaně s podtitulem A čeho se vzdáte vy?

Vánočně vyzdobená výloha obchodu se spodním prádlem a kolem procházející Kohák, jenž se při pohledu na negližé blaze zasní, a v hlavě se mu odehrají scény, ve kterých figurují především dvě blonďaté, velmi spoře oděné slečny. Pak se ale rozhodne, že se raději sexy oblečků ve prospěch jiných, kteří jím ušetřené peníze opravdu potřebují, vzdá. Přesně v tomto duchu se celé video nese.

Účinkující blondýnky, stejně jako režisér spotu, na natáčení kývly kvůli pomoci znevýhodněným dětem a dětem s postižením. „Já jsem do toho šel okamžitě, získaná částka bude rozdělena mezi charitativní organizace Fragilis, Paprsek, Světluška a Arcadia, které dělají důležitou práci,“ řekl režisér a herec Jakub Kohák. O tom, jak projekt A čeho se vzdáte vy? funguje, se dozvíte na stejnojmenných webovkách.

Související témata:
DPD

Reklama

Další články

Načítám