Hlavní obsah
Článek

Fetující rocker Pete Doherty se opět nechal dlouho poslouchat při interview s novináři. A napovídal jim téměř neskutečné příběhy. Mimo jiné se přiznal k tomu, že měl milostný poměr s Amy Winehouse (†27) a že modelka Kate Moss (50), s níž skutečně svého času randil, ho stále miluje a vyznává mu lásku telefonicky.

Třiatřicetiletý Doherty se potkal s Amy v srpnu 2010 po svém koncertu. Začali spolu mít milostný poměr, ale ten skončil ve chvíli, kdy se stala Winehouse kruťaskou a její zdraví se velmi zhoršovalo. „Je to pro mě těžké přiznat, ale ano, je to pravda. Amy a já jsme byli milenci. Miloval jsem ji tehdy a miluju ji i dnes. Ale ke konci, jak to umějí jen milenci, začala být docela umíněná a ke mně krutá,“ tvrdí Doherty.

Prý bylo také několik měsíců před zpěvaččinou smrtí jasné, že nebude žít dlouho. „Byla fyzicky velmi malá a začala být stále křehčí a nikdy jsem ji pak už neviděl jíst nic pevného, pila jenom mléčné koktejly,“ dodal rocker.

V letech 2005 až 2007 randil dva roky s Kate Moss. Britský bulvár měl tehdy velmi výživné téma, fetující rocker a nejslavnější britská modelka ztropili nějaký skandál či veřejnou scénu každou chvíli. Po rozchodu s Dohertym se modelka dala dohromady s vegetariánem Jamiem Hincem, jehož si později vzala.

„Před pár týdny mi volala Kate, což mě překvapilo, protože jsme spolu neprohodili slovo od doby, co to skončilo. A věřte, skončilo to dost drsně. Ale byla velmi přátelská a ptala se mě, jak se mám. Chtěla vědět, proč jsem nenapsal žádné písničky v poslední době a zda pořád beru drogy. Tvrdila mi, že ona je čistá a že je šťastně vdaná. Byla to velká úleva, že jsem o ní slyšel, spadl mi kámen ze srdce. Byl to velmi důležitý telefonát, protože vyřešil řadu mých problémů. Řekla mi, že navzdory všemu, co se mezi námi stalo, pořád má ke mně blízko a to bylo hezké. Pro mě to znamená hodně, když to vím,“ dodal Pete.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám