Hlavní obsah
Článek

Stále ještě manželka bývalého špičkového hokejisty Jiřího Šlégra (52) Kateřina Šlégrová si před rozvodem s mužem, jenž randí s Lucií Královou, prochází mnoha problémy. Teď ale po boku půvabné tmavovlásky úplně rozkvetla. „Renata mi strašně moc pomáhá se životem,“ rozplývá se Šlégrová.

Nejde však o její milenku, ale kamarádku, kvůli které se poprvé postavila před aparát, aby se coby modelka nechala zvěčnit pro charitativní kalendář Stašov 2013. „Cítila jsem se skvěle. Taky je to na fotkách poznat,“ svěřila se nám Kateřina, která přes rozvod s manželem doslova září. K tomu jí jen nepatrně pomohl make-up Pavla Filandra.

Fotky vznikly na Statku na Hradě ve Stašově. „Je to moje první focení, cítila jsem se skvěle. Nabídku zprvu nechtěla přijmout, ale pak jsem ji přijala hlavně kvůli mé kamarádce Renatě Abtové, která celý kalendář zprodukovala,“ řekla Šlégrová s tím, že výtěžek z prodeje kalendáře poputuje na nadační fond olympijské vítězky, tenistky Andrey Hlaváčkové.

Kromě Šlégrové se v kalendáři objeví jak moderátor Petr Vojnar, tak čtveřice pohledných svalovců, bronzových medailistů z olympiády v Londýně ve čtyřkajaku. Lukáš Trefil, Jan Štěrba a Josef Dostál, kterému při focení asistovala přítelkyně Lucie, si nezvyklou práci pochvalovali. Jen Daniel Havel chyběl a dojde na něj řada později. „Jsou to profesionálové v každém směru, a tak focení zvládli skvěle. Dokonce si myslím, že by se tím mohli klidně živit,“ prozradila manažerka olympijského týmu kajakářů Renata Abtová, jež se v kalendáři po boku hvězd také objevila.

Reklama

Další články

Načítám