Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Víc rajcovní než Kim Basinger v 9 a 1/2 týdne, a navíc ještě krásnější. Taková je slovensko-maďarská herečka Vica Kerekes, která je známá mj. z komedie Nestyda, v novém kalendáři. Vzhledem k různorodosti snímků může být inspirací pro každého muže.

"Inspirací pro styling a vlastně celé focení bylo klišé, které se považuje za sexy. Podpatky, jaké u střevíčků navrhuje Christian Louboutin, pánský styl dandy, kabát na nahé tělo - jako Kim Basinger v 9 a 1/2 týdne," vysvětlil Super.cz organizátor kalendáře STOCK 2013 Pavel Trčka.

"Použili jsme obyčejné věci, které najdeme skoro v každém šatníku, jako je bílá košile nebo otrhané šortky od Jakuba Polanky, obohacené o kousky, které stylistka kalendáře Jana Kapounová s návrhářkou Radkou Kubkovou vytvořily přímo na toto focení. Snažily se tak podpořit postavu Vicy, její sexy křivky a rafinovanost. Dokonale nám k tomu pomohlo i prádlo. Z českých návrhářek bych rád zmínil Zuzanu Kubíčkovou a Denisu Novou," uzavřel.

A nyní už se můžete hlavně kochat. A nutno říct, že Vica se v souladu s názvem v úvodu zmíněného filmu rozhodně nestyděla a ukázala ze svého těla téměř vše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám