Hlavní obsah
Článek

Herečka Miluše Bittnerová začíná fušovat do řemesla předním českým modelkám. Zatímco si krásky ze soutěží Miss stěžují, že práce ubývá, Miluška vévodí molům. "Letos mám asi šestou přehlídku. Nevím, čím to je. Mám teď takový rok. Je to pro mě strašně zábavná věc. Jsem prostě modelína," řekla Super.cz se smíchem hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Že by ale profesionálním modelkám brala práci, si nemyslí. "Nechodím jako modelka, nevypadám jako modelka, ale bavím se tím. A hlavně chodím zadarmo. Jsou to většinou charity. Holky, nebojte se, toho bohdá nebude, aby se někdo, kdo měří 161 cm, živil modelingem. Já vám práci neberu," dodala se smíchem Miluška.

"Ráda si dělám ze sebe srandu. Mně to nevadí. Jinak ale samozřejmě hraju, teď víc moderuju, blíží se vánoční večírky, a hlavně mě čeká obrovská oslava 35. narozenin. A bude to jízda. Rozhodla jsem se je zdvojnásobit a budu slavit sedmdesátiny, protože si myslím, že při mém životním stylu se té pravé sedmdesátky nedožiju," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám