Hlavní obsah
Článek

Felix Slováček se po třiceti letech usmířil se svojí dcerou René. S herečkou a dabérkou měli vztahy na ostří nože kvůli její matce a Felixově bývalé ženě Aleně Wevelsiepové. Tu opustil Felix poté, co se zamiloval do Dády Patrasové, se kterou žije už pěkných 34 let.

"V dospělosti jsem ho viděla jen jednou na nějaké společenské události. Ani jsme se nepozdravili, je to pro mě cizí člověk a za svého otce už ho ani nepovažuji," řekla v jednom rozhovoru před více jak deseti lety René Slováčková.

Už tenkrát Felix doufal, že se jednou vztahy v rodině narovnají. "Byl jsem donucený k tomu, abych ztratil zájem o svou dceru. Věřím ale, že jednou si budeme moci všechno vysvětlit," dodal tenkrát Felix, který se nyní, ve svých sedmdesáti letech, pokusil o kontakt s dcerou. Zavolal jí a poprosil ji, aby dorazila do Lucerny na koncert k jeho 70. narozeninám. Ona pozvání přijala.

Po třiceti letech se tak otec s dcerou opět objali. A vypadá to, že nyní budou mít ještě hodně času, aby ztracené roky nahradili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám