Hlavní obsah
Článek

Nádherná finalistka SuperStar Celeste Buckingham boduje a válcuje hitparády. Její hit Run, Run, Run dokonce vidělo na internetu neuvěřitelných 8 miliónů lidí. Zlí jazykové tvrdí, že za její kariérou stojí zámožní rodiče. Kde je pravda?

"To je úplná blbost. Naši mě podporují, ale podporou je to, že za mnou stojí. Maminka mě vozila na SuperStar na vystoupení a fandí mi. Jinak jsme úplně normální rodina, táta je lékař, žádný bohatý podnikatel, nemáme žádné extra velké peníze," řekla Super.cz Celeste.

Mladičká zpěvačka se narodila ve Švýcarsku, žije střídavě na Slovensku a v Americe, maminka je švýcarského původu, její tatínek je americký lékař. Navíc má ještě, možná trochu překvapivě, z maminčiny strany předky z Íránu. Její íránský strýc ji doprovodil také na udílení cen Český slavík.

A Celeste s ním překvapivě hovořila íránským jazykem. "Neumím psát ani číst, ale mluvím jazykem Íránu. Jinak hovořím anglicky, slovensky a trochu německy. Hlasy na netu ale dostávám zatím z Čech a Slovenska. I když ambice, být úspěšná i venku, mám," dodala krásná zpěvačka, která zářila, jak kdyby byla čerstvě zamilovaná. O příteli se sice nejdřív bavit nechtěla, pak ale přece jen něco prozradila. "Jsme spolu už déle než několik měsíců," řekla s potutelným úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám