Hlavní obsah
Článek

Vánoce se nezadržitelně blíží, rodina už div neprohledává skříně, šuplata a sklepy, aby nalezla krásné dárky, které pro ně máte, ale všechny skrýše jsou zatím prázdné. Ba co hůř, prázdná je i vaše peněženka, nepostradatelný to parťák vánočních nákupů. Naštěstí tu pro vás máme tři jednoduché a zaručené tipy, jak ji naplnit.

S výhodnou Vánoční půjčkou nemusíte mít naspořeno nic

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte to, půjčka je nejlepším přítelem nespořivých, ale zaplatíte nehorázné úroky, obzvlášť když potřebujete peníze opravdu rychle. Vánoční půjčka vám ale v dělání radosti nejbližším bránit nebude. Ba co víc, s velkorysým limitem 150 000 Kč a nízkými splátkami (50 000 Kč už za 999 Kč měsíčně) si nebude muset nákupní horečku vyčítat ani zpětně. Proč taky, když se vám za včasné splácení vrátí polovina úroků?

Levné povinné ručení končí? Ale kdeže, můžete ušetřit tisíce každý rok

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše Vánoce mohou být každý rok bohatší až o několik tisíc korun, když se naučíte šetřit na obyčejných věcech, jako je povinné ručení. Věděli jste například, že sjednání ručení přes internet je otázkou pár minut a běžně při něm lidé ušetří 70 % z pojistného? Že si nemůžete dovolit být bez auta ani na vteřinu? S povinným ručením online vám zelená karta přijde ihned po sjednání emailem! Sjednejte si zároveň i havarijní pojištění a ušetříte ještě víc.

Spěchejte, nejvýhodnější spoření končí už zítra!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani před Vánoci nesmíte zapomínat na sebe a svou budoucnost. Právě teď končí možnost sjednávat výhodné penzijní spoření se státním příspěvkem, výsluhovou penzí a garancí, že o své peníze nepřijdete. O šanci na „staré dobré“ penzijní připojištění přijdete už s prvním prosincem, takže opravdu není času nazbyt. Stačí si platit pouhou stokorunu měsíčně, protože i po listopadu 2012 budete moci navyšovat příspěvky a plnohodnotně se svým připojištěním manipulovat, ale nové sjednáte jen za šílených podmínek.

Další články

Načítám