Hlavní obsah
Famous
Článek

Prestižní střední školu Eton College navštěvovali britský premiér David Cameron i korunní princ William (41). A právě drahou internátní vzdělávací instituci chtějí svým potomkům dopřát také manželé Beckhamovi. Ti končí svůj pobyt v Los Angeles a stěhují se zpět do Británie. David (48) tam možná bude kopat za Tottenham.

Sedmatřicetiletý Beckham oznámil, že v prosinci končí v LA Galaxy. Ačkoli rodina dům v Los Angeles neprodá a bude jej prý považovat za svůj domov, nebude domovem jediným. Matka rodu Victoria (49) už hledá v Londýně nové rodinné sídlo. Třináctiletý Brooklyn, desetiletý Romeo, sedmiletý Cruz a roční Harper se mohou připravovat na to, že jednou skončí na Eton College. Pokud se tam dostanou, rodiče jim prestižní vzdělání rádi zaplatí.

„Pro Victorii a Davida by Eton byl naprostou novinkou. David už jedná s různými kluby a jeho nejpřirozenějším domácím týmem by byl Tottenham, který podporoval jeho zesnulý otec Joe,“ píše britský Daily Star.

David jednal v Anglii s kluby Tottenham Hotspur či Queens Park Rangers. Jeho manželka mezitím objížděla domy a zamilovala se do rezidence, kterou si loni pronajímali Brad Pitt s Angelinou Jolie.

Reklama

Další články

Načítám