Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době, kdy módní kampaň pro Dolce&Gabbana fotí ve svých více než osmdesáti letech modelka Daphne Selfe, je asi zbytečné ptát se topmodelek střední generace, jak dlouho ještě plánují brázdit vody v profesionálním modelingu. Když jsme se setkali s Terezou Maxovou (52) v Londýně na módní show F&F, tak jsme se přece jen zajímali o to, jestli česká kráska nepomýšlí na modelkovský důchod.

Dala si Tereza nějakou věkovou hranici, kdy odejít? „Deadline si ve svém životě zásadně nedávám. Stačí, když na vás tlačí ostatní lidi, takže ne. Zbytečný tlak," prohlásila s úsměvem Maxová.

Proč by také Tereza odcházela, když je o ni stále velký zájem. Důkazem toho je skutečnost, že se za pár dní stane hlavní hvězdou na módní přehlídce Roberto Cavalli ve Vídni. „Věk modelek je určitě omezený, ale když je to jednou za čas, tak proč ne," směje se Tereza.

Hlavní pozornost v životě Maxové je směřována na nadaci a rodinu. Občas je prý ale příjemné odreagovat se před objektivem fotoaparátu nebo na přehlídkovém mole. „Práce je to, co mě baví. Někdy je příjemné odpočinout si od rodinných radostí a starostí," říká Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám