Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle se přece obyčejný člověk nechová. Tohle musí mít na svědomí mistr převleků Jakub Kohák.

Jeden z nejúspěšnějších českých režisérů v poslední době radikálně změnil svůj vzhled, a to hned několikrát za sebou. Kohák, který v poslední době hraje v reklamních spotech po boku Vojty Kotka (36), na sebe totiž prozradil velké tajemství. Prý trpí úchylkou, která ho nutí převlékat se do ženských šatů. Dokonce se kvůli tomu i oholil a nalakoval nehty. Co tomu asi řekne Tereza Maxová, se kterou byl snědý dlouhán v minulosti spojován?

Jakub Kohák si vyzkoušel hned několik rolí. Jako první se změnil v šedivého zarostlého starce, milovníka veteránů. Hned nato na sebe vzal podobu mladého rockem zaujatého kytaristy ve stylu „emo“ a pak přišel další zvrat v podobě zodpovědného otce, který se svým ulízaným synkem barví model letadla. Aby se to nepletlo, tak se role malého dítěte ujal rovněž Jakub Kohák.

Poslední změnou, kterou Kohák prošel a u níž i zůstal, byla postarší dáma v dlouhých šatech s perlovým náhrdelníkem. Všechny tyto metamorfózy Jakub podstoupil kvůli natáčení reklamy pro doručovací společnost, se kterou již delší dobu spolupracuje.

Zajímalo nás, jaká role mu byla nejbližší? „Tak samozřejmě nejjednodušší pro mě bylo být tátou, v této oblasti již praxi mám, takže to nebyl problém. Nejvíc jsem si asi užíval „emáka“ a nejhorší pro mě bylo stát se ženou. Musel jsem se kvůli tomu i oholit a nalakovat nehty. Nejprve po mně chtěli, abych si oholil i nohy, ale to jsem opravdu nedal – to už by bylo moc,“ vzpomínal na natáčení videoklipu Jakub Kohák.

Reklama

Další články

Načítám