Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se nikdy moc neodhalovala, ale na nadcházející turné s Michalem Davidem (63) Hit tour 2013 ukáže, že i v ní je kus ďáblice! Manželka hokejisty Plekance, která si překvapivě nikdy nepřipadala příliš hezká, si nechala ušít kostýmy, v nichž dává vyniknout svým přednostem. V některých se podle našich informací jasně rýsují i její bradavky. Diváci se tak mají na co těšit. Na malou ochutnávku se podívejte v našem videu a sledujte ho až do konce!

„Nepřipadá mi to moc odvážné, ale je pravda, že jeden z kostýmů jsem odmítla, byl kožený a nebyl pohodlný,“ svěřila se nám Lucie na zkoušce. S Michalem, který nedávno bohužel musel zrušit natáčení Discopříběhu 3, poctivě trénuje už skoro čtrnáct dní, další týden má před sebou, až do prvního koncertu turné, který se odehraje 29. května v Ostravě v ČEZ aréně.

„Jsem už hrozně unavená, poctivě trénujeme. A nejvíc jsem utahaná z toho, že jsem celý den neviděla syna,“ přiznala Vondráčková závislost na ročním Matyášovi.

A zatímco se Lucka s taneční skupinou snažila tak, až rozpohybovala komplet své tělo i s příslušenstvím, Michal David stál jako prkno a hrál na klávesy. Moc dobře ví, že není žádný velký tanečník a jeho parketa je ve zpěvu, ne pohybu. I proto vysekl poklonu své kolegyni. „Jsem spokojený s tím, jak se nám to krásně vydařilo. Máme to nazkoušené, čtyři měsíce jsme na tom dřeli. Lucka se připravovala hlavně tanečně, má za sebou strašně moc zkoušek,“ řekl David.

Dvojici se podařilo fanoušky zaujmout tak, že dávno před začátkem turné (seznam lokalit zde) už vyprodala dvě třetiny koncertů. Lístky na show, při které se budou na třech unikátních LED obrazovkách promítat speciálně natočené záběry a jehož pódium má světové parametry, jsou však stále k mání.

Reklama

Další články

Načítám