Hlavní obsah
Článek

Gabriel Aubry se nesmí přiblížit na devadesát metrů ke své dceři Nahle, její matce Halle Berry (57) a jejímu snoubenci Olivierovi Martinezovi. Rozhodl o tom losangeleský soud poté, co se Aubry a Martinez ráno na Den díkůvzdání v domě Berry poprali. Kalifornský model ale teď zahájil právní protiútok a francouzského herce obvinil z pokusu o zabití.

Aubry ve své žalobě tvrdí, že ačkoli byl z domu Berry ve čtvrtek 22. listopadu odvlečen v poutech, on je obětí a snoubenec jeho bývalé přítelkyně se ho pokusil zabít. Olivier měl Gabriela surově napadnout a zmlátit, přičemž mu prý vyhrožoval, že příště už ho zabije.

„Stál jsi nás už tři milióny dolarů. Až příště uvidíš soudce, řekneš mu, že budeš jezdit do Paříže, nebo tě zabiju,“ vyhrožoval prý Martinez. Tuto větu Aubry citoval ve své výpovědi k žalobě.

Soudce modelovi garantoval předběžné opatření, podle něhož se k němu nesmí Olivier Martinez přiblížit na devadesát metrů. Stejné předběžné opatření však Martinez s Berry získali už na Den díkůvzdání.

Berry se s Aubrym soudí kvůli dceři Nahle. Hollywoodská herečka se chce odstěhovat do Paříže za Martinezem a dceru chce vzít s sebou. Tomu ale Aubry odporuje. Soudy zatím nahrávají otci a Halle byl přesun do Francie zakázán.

Aubry v žalobě také uvádí, že se prý dcera Nahla snoubence její matky bojí. Když ji totiž ve čtvrtek ráno vezl k Halle Berry, uviděli z auta francouzského herce a dívka podle otcovy výpovědi prohlásila: „Olivier je tu. Já se bojím.“ Poté, co dostala Nahlu chůva Miriam, Martinez údajně prohlásil: „Musíme si promluvit.“

Následovala potyčka, kterou Aubry popsal v žalobě takto: „Najednou na mě pan Martinez skočil a praštil mě tak, že mě srazil na zem. Nepřestával do mě bušit - a to dvakrát či třikrát, kopal mě do žeber kolenem či nohou, vzal mou hlavu do rukou a bušil jí o beton. Stalo se to vše tak rychle a náhle, že jsem vůbec útok pana Martineze nezaregistroval, a tudíž jsem nebyl schopen se bránit.“

Podle Aubryho také následovalo vyhrožování zabitím: „Nejsem jenom nějaký zas*aný herec, neznáš mě.“

Policie z hereččina domu odvezla v poutech modela, toho pak v nemocnici ošetřovali a podle zprávy měl zlomené žebro, odřenou hlavu, podlitinu pod levým okem a natržená ústa, což vyžadovalo několik stehů. Martinez skončil s poškozením pravé ruky a krční páteře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám