Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro už je v plném proudu a ze všech stran se na nás valí zaručeně trendy novinky, módní výstřelky a není divu, že už se přestáváme orientovat v tom, co je in a co už ne. Víte, co vždy bylo a vždy bude trendy? Kvalitní a padnoucí džíny! Denim letos slaví velký comeback a my vám poradíme nejen, jaké džíny vám budou slušet, ale také co obléknout k nim!

Objevte svět Pepe Jeans!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pepe Jeans je léty prověřená značka, která je vždy zárukou kvality a nadčasového stylu. Věděli jste, že se pod pojmem Pepe Jeans skrývá mnohem více, než jen džíny? Objevte svět stylového oblečení, které nosí i filmové hvězdy! V prvním autorizovaném e-shopu na vás čeká aktuální kolekce luxusních kousků. A třešnička na dortu? Doprava je zcela zdarma!

Seprané bokové džíny – trefa do černého!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasický střih s mírně rozšířenými nohavicemi lichotí každé postavě a díky pružnému materiálu se skvěle přizpůsobí vašim křivkám. Džíny jsou zcela univerzální kousek, který vám dovolí vždy popustit uzdu fantasii. S teniskami a tričkem se skvěle hodí na výlet či volný den, ale když k nim obléknete sako a lodičky, můžete hned vyrazit na pracovní schůzku.

Bestseller – vsaďte na prověřené kousky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Model Midonna není nejprodávanějším nadarmo. Originální řešení kapes upoutá na první pohled a díky optickému klamu bude vaše pozadí působit kulatěji a pevněji. Vyzkoušejte trik, díky kterému mají hvězdy vždy výstavní zadečky!

Boyfriend style – buďte originální!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na dlouhé nohavice je venku až příliš teplo? Sáhněte po kraťasech, se kterými uděláte stejnou parádu. Kraťasy se sníženým sedem a ohrnutými nohavicemi působí, jako byste si půjčila od muže a můžete si být jistá, že upoutáte pozornost. A jak je vyšperkovat? V kontrastu s podpatky a elegantními doplňky vykouzlíte model hodný přehlídkových mol!

Boty promění každý outfit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden outfit změna bot promění k nepoznání! Máte po pracovním dni ještě večer rande, kde chcete být sexy, ale celý den v podpatcích nevydržíte? Ani nemusíte! Džíny a tričko oblékněte hned ráno, obujte tenisky či balerínky a večer se můžete jen bleskově přezout, přidat pár výrazných doplňků a z šedé myšky je rázem hvězda večera! Zkusila jste už boty na klínku – pohodlnější alternativu k podpatkům? Letos jsou trendy a nohy vás bolet rozhodně nebudou!

Další články

Načítám