Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) popřela informace bulvárních médií, že utekla od manžela, hokejisty Tomáše Plekance (41), do Kanady. Zatímco on kvůli výluce NHL zůstává hrát za Kladno, Lucie prý odjela sama za velkou louži.

"Nikam jsem neujela, nikde jsem nebyla. Máme se s manželem i Matyášem moc hezky. Vůbec nevím, kde se ty informace vzaly. Nejsme moc skandalózní, tak si asi vymysleli tohle," řekla Super.cz Vondráčková, která opět bodovala na Českém slavíkovi a skončila druhá.

S manželem si večer užili, ale z večírku utíkali mezi prvními. "Matyáše hlídá babička, ale už se nám po něm stýská," upřesnila Lucie, která večer zářila ve dvou róbách. A kdo by čekal věhlasného módního tvůrce, má smůlu.

I když se zpěvačky předháněly, která má luxusnější šaty od světového módního návrháře, Lucka si šaty vybrala v obyčejné půjčovně. "Mám šaty z půjčovny. A jsou krásné. Dokonce mi bylo řečeno, že je mám půjčené jako první. A i kdybych neměla, tak no a co. Je to v pohodě, když jsou krásné," prozradila Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám