Hlavní obsah
Článek

Žena na snímku se stala druhou nejmladší držitelkou Oscara v historii. Dnes je jí dvaadvacet, ale pro uměleckou dráhu se rozhodla už ve čtrnácti. Kvůli touze po herectví dokonce vystudovala střední školu o dva roky dřív a přinutila rodiče, aby jí našli agenta a nechali ji odjet z Louisville v Kentucky do New Yorku. Ačkoli nikdy nechodila na hodiny herectví, její působení před kamerou bylo natolik uvěřitelné a profesionální, že první nominace na Oscara za hlavní ženský herecký výkon se dočkala již ve dvaceti za snímek Do morku kosti.

Talentovanou mladou herečkou na snímku je Jennifer Lawrence, která letos Cenu Akademie za roli ve filmu Terapie láskou skutečně získala. V médiích na sebe ale neupozornila pouze hereckým nadáním, ale zapsala se také jako největší smolařka začátku roku. V průběhu měsíce se jí totiž staly hned tři nepříjemné nehody. První se odehrála koncem ledna během předávání cen SAG. Když si pro jednu Jennifer kráčela k pódiu, nepěkně si roztrhla šaty. O pár dní později se jí na ulici vyzula lodička a ona se skácela k zemi. Nemotorně se přitom chytala bodyguardů, kteří evidentně poněkud zaspali. Korunu tomu Lawrence nasadila na Oscarech, kdy opět upadla na schodech, když si šla pro sošku.

Snímek, kde se půvabná blondýnka změnila v modrou postavu s šupinami, pochází z natáčení jejího nejnovějšího snímku X-Men: Days of Future Past a na svůj Twitter jej zaslal jeho režisér Bryan Singer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám