Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na paní Lídu, ženu z lidu a nejoblíbenější postavu celebritní kuchařské show Čápi s mákem? Sympatická prostá dáma z venkova, jež se kvůli své skromnosti dokonce bála letět v letadle či spát v luxusním hotelu, se díky soutěži seznámila s Agátou Hanychovou, Dolly Buster nebo Ivetou Bartošovou (†48). A právě na ni nemá nejlepší vzpomínky. „Měla i čtyři hodiny zpoždění a pořád odbíhala, aby si dala vínko,“ vybavuje si paní Lída. Podívejte se na video s paní Lídou!

Tenhle článek by rozhodně Iveta neměla číst! Nemá totiž ráda, když jí někdo připomíná minulost a možná by se lekla, co že to vlastně před dvěma lety prováděla. Vždyť ona si dnes už na natáčení ani nepamatuje…

Lída ale ano, a tak zpěvačce zavolala do pořadu televize Pětka Iveta živě, aby si s „kámoškou“ popovídala. Dostala však studenou sprchu, protože Bartošová žije dneškem či zítřkem a takové prkotiny, jako je natáčení před dvěma lety, jí vážně v šedé kůře mozkové neuvíznou.

„Byla jsem překvapená, protože lidé si mě pamatují, ale ona ne,“ divila se na křtu kalendáře Dominiky Mesarošové, kam ji Dominika, účastnice druhé řady Čápů s mákem, pozvala coby čestného hosta. „Srdce má Ivetka velké, ale nějak se jí to tam blokuje. Kdyby si nedala za zády vínko, nejde ani natáčet. Když jsme byli v Košicích, Nora Mojseová jí musela dát víno, jinak by nešla ani dovnitř,“ vzpomíná Lída na natáčení, kterého se z pozice tehdejšího skladatele Ivety zúčastnil i Jarek Šimek. S tím si také na párty žena z lidu hezky popovídala.

A kdy ji zase uvidíme na obrazovce? „Petr Lesák (producent – pozn. red.) mi slíbil, že mi zavolá kvůli třetí řadě. Ale pořád na mě zapomíná. Když však neumřeme, příští rok asi natáčet budeme,“ dodala Žemberyová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám