Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) pečuje důsledně nejen o svou vizáž, ale posledního tři čtvrtě roku začala pravidelně třikrát týdně tvrdě makat také na své kondici. A o tom, že je to námaha víceméně příjemná, nemusíme při pohledu na fešného snědého krasavce, pod jehož vedením Gábina ve svém oblíbeném fitku „potí krev“, ani chvíli pochybovat.

„Snažím se především pořádně zpevnit celé tělo. Pět let jsem kromě plavání žádný sport aktivně nedělala. Dost často mě bolely záda a nohy z vysokých podpatků. Cvičit jsme začali před tři čtvrtě rokem. Svému trenérovi jsem dala za úkol, že chci mít do léta zadek o dva centimetry výš,“ směje se Gábina, která je se zatím prokazatelnými výsledky spokojená.

S vlídným přístupem svého exoticky vypadajícího „velitele“ se Gábina velmi rychle sžila. Nenechte se však mýlit. Její trenér je Čech jako poleno. Jmenuje se Mirek Kadlec a je z Hustopečí. „Skvěle jsme si sedli. Spolupracuje se nám báječně, a navíc máme stejný smysl pro humor,“ ukončila povídání Gábina, kterou v blízké budoucnosti čeká nejedna převratná životní změna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám