Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) vypadá výborně, ale přesto se zase rozhodla, že musí ještě něco shodit. Když jsme ji potkali na setkání organizovaném v rámci propagace pitného režimu, kvůli které natočila i reklamní spot, černé šaty na ní doslova plandaly.

Lucka připravuje nové velkolepé turné, kde chce zazářit jako zahraniční hvězdy. "To, že budu provádět akrobacii ve stylu Pink, slíbit nemůžu, ale choreografie ještě není zdaleka hotová. Možná se budu vznášet ve vzduchu, stejně jako členové kapely, kterým jsem to ještě neřekla, ale rozhodně nebudu tančit," řekla Super.cz Lucie.

A aby vypadala co nejlépe, naordinovala si dietu. Nejí žádné červené maso ani mléčné výrobky, vynechává i alkohol. A co do sebe vůbec dostane? Prý jen králičí a krůtí maso a zeleninu. Občas ale zahřeší slivovičkou a kouskem špeku k ní.

Lucku kromě přípravy turné čeká i Talent, takže dovolenou si letos rozhodně nedopřeje. "Jen po castinzích se chystám na chalupu do Českého ráje," prozradila.

Zajímalo nás, zda v rámci svého Černobílého turné konečně oblékne i nějaké jiné oblečení než černé. "Mám slovenské kostyméry, na pódiu budu mít několik převleků, a možná tam jiná barva bude. Ale jak říkám, černá je jen nejtmavší odstín bílé," smála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám