Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a jedna z múz režiséra Quentina Tarantina Paz de la Huerta to slušně přepískla s alkoholem. Požila ho o dost víc, než by její štíhlé tělo bylo schopno bez následků vstřebat a její doprovod měl co dělat, aby ji bez vyvrknutého kotníku dovedl k autu. Na pravidla opatrného nastupování do vozu v minisukni neměla Paz ani pomyšlení, takže to vypadalo přesně tak, jak by nemělo.

Herečka se takto zřídila v hollywoodském, celebritami vyhledávaném podniku Chateau Marmont v neděli večer. Osmadvacetiletá bývalá modelka však nikdy příliš neřešila, co kde ukáže. Není to tak dávno, co se převlékala z plavek do suchého oblečení přímo na parkovišti. Také ve filmech si s nahými scénami těžkou hlavu nedělá.

Z hereččiny filmografie jmenujme například filmy Pravidla moštárny, Kytara, Vejdi do prázdna, Hranice ovládání a především pak populární seriál Impérium - Mafie v Atlantic City.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám