Hlavní obsah
Článek

Kateřina Kristelová (44) se vážně nezdá! Moderátorka, která poslední rok randí s kolegou z branže Kazmou, je na svém milenci tak závislá, že se rozhodla mít ho po boku i v práci. Proto s mladíkem utvořila novou rozhlasovou dvojici a soudě podle zpráv od kamarádů, pár bude mezi písničkami nejspíš mizet do nejbližšího šmajchlkabinetu!

Kazma už nějaký ten pátek uvádí ranní show na Fajn rádiu. Od třetího června mu přibude nová parťačka, jeho přítelkyně Kateřina Kristelová.

„Poprvé v rádiu bude ráno smíšená dvojice a ještě k tomu pár. Nabídku jsem přijala od ředitele rádia, který nás slyšel vysílat, když onemocněl Kazmův parťák, a protože nám to spolu sedlo, vedení rádia přišlo s nabídkou zkusit to nastálo,“ potvrdila Super.cz zprávu Kateřina s tím, že u rozhlasového mikrofonu nechce zestárnout, prioritou je pro ni televize, ale šlo prý o skvělou výzvu.

„Že bychom si lezli na nervy, toho se nebojím. Kamil je pro mě slabostí a já pro něj taky. Spíš si to užijeme,“ naznačuje potutelně Kristelová, že informátoři asi budou mít pravdu. Už při nedávném natáčení kuchařské show se prý dvojice neustále zamykala v pokojíčku, kde si asi nevyprávěla košilaté vtipy…

Reklama

Další články

Načítám