Hlavní obsah
Článek

Kateřina Kristelová (44) stále udivuje svými sexy fotkami, ale nedávno zažila nepříjemné překvapení, když ji odmítli přizvat do soutěže mladých krásek Miss Face. „Nevím, proč mě nenominovali. Mezi mnou a těmi holkami, které soutěží, není zas až takový rozdíl,“ říká Kateřina, která „musela vzít zavděk“ moderováním pondělního finálového večera v pražské Občanské plovárně.

„Ptala jsem se organizátorky Taťány Makarenko, proč mě nenominovala, ale bylo mi řečeno, že tam mají věkový strop. Pro mě je ale útěchou, že když se fotím s o deset let mladšími dívkami, nevypadám vedle nich jako jejich babička,“ uculuje se moderátorka.

Té se líbí, že na rozdíl od bambiliónu dalších soutěží má tahle skutečný a hmatatelný charitativní podtext. „A navíc to není tunel. Peníze, které se vyberou, skutečně večer předáme jedné konkrétní paní, Daně Kretíkové s cystickou fibrózou, která potřebuje dýchací přístroj a další léky,“ dodala moderátorka, která se už těší na první moderátorskou spolupráci s Patrikem Hezuckým.

Během večera vystoupí údajná milenka Jaro Slávika Karolína Krézlová a Ben Cristovao. V porotě mají pak zasednout modelky Hana Svobodová, která se chystá na akci poprvé oficiálně přijít s novým přítelem Tomášem Horáčkem, nebo Jitka Nováčková. Třetí ročník akce začíná již v osm hodin večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám