Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaatřicetiletá mediální hvězda Kim Kardashian (43) se během posledních let své slávy objevila na mnoha obálkách věhlasných časopisů po celém světě. Jedna jí ale dlouho chyběla. Její popularitě podle britského Daily Mailu až do letošního roku odolával prestižní Vogue. Na jeho titulce se objevila až v jednatřiceti, a to v italské verzi L’Uomo a k tomu v pánské edici časopisu. Není divu, že na úspěch své o 15 let mladší sestry teď Kim trochu žárlí...

Kendall Jenner (17) se totiž objeví na obálce australské Miss Vogue a k této příležitosti nafotila senzační set fotografií. Dlouhonohá kráska si ale reklamy, přehlídky i titulní strany časopisů skutečně zaslouží. V jejím případě nemůže být o nějaké ‚tlačence‘ z řad slavných členů její rodiny řeč. Kendall má totiž vše, co se od modelek žádá - výšku a štíhlost nevyjímaje.

Snímky své půvabné mladší sestry poslala na Twitter i Kim a přiznala: „Kendalliny nohy...Žárlím!“ Pyšná na výsledné dílo fotografa Russella Jamese byla i samotná Kendall, která odkaz na webové stránky magazínu pro změnu ‚tvítla‘ na svůj účet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám