Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná herečka Tereza Kostková (47) vypadá ve StarDance pokaždé jako ze škatulky. Dokonalý make-up, skvělý účes a dechberoucí dekolt - to jsou největší zbraně této moderátorské stálice oblíbené taneční soutěže.

Nenalíčenou Terezu Kostkovou mohou diváci vidět snad jen v rámci role v divadelním představení Frankie a Johnny, kde hraje prostořekou servírku nebo na generálce StarDance. Tam jsme ji zastihli v sobotu odpoledne.

Herečka bez nánosů make-upu odkryla svůj přirozený půvab i drobné nedostatky, které má snad každá žena v jejím věku. Během několika hodin se však z Terezy stala nespoutaná sexy dračice, která se pod šikovnýma rukama vizážistů proměnila v dokonalou dámu.

Zplihlé vlasy, unavené oči a první vrásky zmizely. Diváci se navíc mohli kochat nádhernými červenými šaty s hlubokým dekoltem, jenž dal opět vyniknout největším přednostem jedné z našich nejkrásnějších moderátorek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám