Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) se rozhodla provokovat svého milého Josefa Koktu a na sociální síti se pyšně pochlubila fotkou svého do půl těla svlečeného a pořádně namakaného kamaráda v šortkách. A rozhodně to není stejný typ jako Josef Kokta!

Ornella reagovala na Koktovu zálibu v nahotinkách a sprostých vtipech, kterými pravidelně zásobuje sociální síť, a brnká tak na nervy své mladé milence, s níž má dvouměsíčního syna Quentina.

Krásné sexy dívky pak často okomentuje pouhým slovem "Reklama". Svalnatým playboyem pózujícím na zahradě tak celebrita roku Štiková vrací svému testosteronem nabitému miláčkovi úder.

„Takže tady jedna reklama ode mne. David J., má rád Spartu a rád se dvoří. Takže se mi hlaste, já už nevím, co s ním,“ vyzvala své fanynky Ornella. O nápadníky, zdá se, Ornella nemá vůbec nouzi. Uvidíme, jakou nahotinkou se na oplátku pochlubí Josef Kokta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám