Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (57) dostala nabídku, která se neodmítá. Největší česká kosmetická společnost ji totiž oslovila, aby se stala její tváří. To by ale nebyla Bílá, kdyby nešla proti proudu. Přestože se nedávno reklamě upsal i Karel Gott (†80), který ji doteď tvrdošijně odmítal, Lucie s díky exkluzivní nabídku nepřijala.

„Od Dermacolu jsem dostala velkorysou nabídku, ale musela jsem ji odmítnout. Přestože jim jako české značce nesmírně fandím, budu je podporovat nezištně a jiným způsobem. Reklama není nic, co bych vyhledávala,“ svěřila se Super.cz Bílá. K tomuto rozhodnutí ji přiměly i její další pracovní závazky. Kupodivu z nich neuvidí ani floka. Před tučnou odměnou od kosmetické firmy totiž dala přednost charitě.

„Kampaň Konta Bariéry by měla začít v létě. Je pro mě natolik zásadní, že jsem jí nechtěla ničím rozmělňovat,“ vysvětlila Bílá. Ta už dokonce natočila charitativní spot, který poběží celé tři měsíce. „V pátek jsem natáčela spot pro Konto Bariéry, který se jmenuje Cesty k lidem. Je to velká kampaň, které jsem patronkou. Bude trvat tři měsíce. Jejím cílem je nasbírat finanční prostředky na zakoupení vozů pro seniory a lidi s postižením. Závěr kampaně spolu s předáním vozů by mělo být v listopadu,“ dodala Bílá.

Ta ve sporu předvedla nádherné zlaté šaty s obřím výstřihem, které spolehlivě zaujmou každého.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám