Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a pedagožka Marcela Březinová vymyslela pro oslavu sedmnáctých narozenin své dcery Vandy originální dárek - vzala ji na výstavu aktů své kolegyně a kamarádky, zpěvačky Renaty Drössler. "Vandu hodně zajímá fotografování, tak se ji snažím tímto směrem vzdělávat," svěřila se Super.cz zpěvačka v galerii U Kamenného zvonu, kam si s dcerou vyšla v den jejích sedmnáctin.

"Vanda je horoskopický Štír jako já, vlastně slavíme narozeniny jen pár dní od sebe," říká Marcela Březinová, která se kromě zpěvu věnuje i pedagogice na mezinárodní konzervatoři. "Já učím pop, Renata Drössler je má kolegyně v oboru šanson," vysvětluje zpěvačka, proč tak stála o to, vidět fotografický projekt Znovuzrozená, jehož aktérkou je právě její kolegyně ze školy.

"Fotky se mi líbí moc, nejvíc asi tahle s dramatickou hrou stínů," komentovala výstavu zpěvačka a u své oblíbené fotky se nechala i s dcerou vyfotografovat. Výstava je na Staroměstském náměstí k vidění do 2.prosince, kde je možné zakoupit i exkluzivní výběrové 2CD šansonů Renaty Drössler, jehož booklet je zároveň katalogem celého projektu Znovuzrozená.

Reklama

Další články

Načítám