Hlavní obsah
Článek

Super.cz jako jeden z mála nechyběl na přehlídce značky F&F v Londýně, kde mezi britskými hvězdičkami, herečkou Laurou Carmichaelovou, zpěvačkou Alexandrou Burke nebo třeba modelkou Jasmine Guinness, nechyběly ani představitelky české krásy Petra Němcová (44) a Tereza Maxová (52).

Dávné kamarádky Petra a Tereza se v první řadě fotily svými mobily a přitom dělaly vtipné ksichtíky. Zároveň naší pozornosti neuniklo, že Petra s podezřelým nadšením fotografovala topmodela Jona Kortajarenu, který byl nekorunovaným králem módní show. Nemohli jsme se proto Petry nezeptat, jaký vztah ji s jednou z největších hvězd světového modelingu současnosti spojuje. Nevzniká snad nový vztah supermodelky a topmodela?

„Jon je můj kamarád. Já mám různé druhy kamarádů,“ culila se Petra a svým typickým přízvukem uvedla, že před dvěma lety nádherný Španěl podpořil projekt v rámci její nadace Happy Hearts Fund v Barceloně. „Viděla jsem ho před týdnem na přehlídce v Barceloně a uvidím ho příští týden na přehlídce v Cannes,“ říká Petra.

A proč Petra fotografovala Jona jako senzacechtivý paparazzi? Hvězdy modelingu si totiž fotky jeden druhého vystavují na svých profilech na sociální síti a soutěží v tom, kdo uloví senzačnější fotku toho druhého. „Dohodli jsme se, že se budeme pronásledovat při různých příležitostech. On mě pronásleduje a já ho taky,“ směje se kráska.

Reklama

Další články

Načítám